Selecteer een pagina

Over Mij

De reden dat ik het verbinden, raken en inspireren van doelgroepen binnen en buiten het onderwijs belangrijk vind, is omdat ik op jonge leeftijd naar het speciaal onderwijs werd gestuurd. Ik was namelijk ‘onhandelbaar’ volgens docenten. Dit heeft geresulteerd in een lange schoolloopbaan. Na het speciaal onderwijs heb ik het VMBO-basisdiploma behaald. Hierna heb ik mbo niveau 2, 3 en 4 afgerond, om vervolgens de lerarenopleiding Engels op het hbo te volgen. Dit traject gebruik ik om jong en oud te motiveren en inspireren dat er altijd een uitweg is.

De prijzen, nominaties, artikelen en tv- en radio optredens gebruik ik als middel om nog meer mensen te bereiken, te inspireren en duidelijk te maken dat veel mogelijk is zolang je hard werkt en in jezelf gelooft. Mijn naam is Ismail Aghzanay en ik ben docent Engels, trainer, coach en gastspreker. Op mijn 5e werd ik gestuurd naar het speciaal onderwijs, omdat ik als ‘onhandelbaar’ werd bestempeld.

Inmiddels heb ik de prijs van Leraar van het Jaar R’dam 2018 en de Diwan Awards 2019, categorie onderwijs, gewonnen. Daarnaast heb ik de finale bereikt van het Cameretten Festival 2018, heb ik mogen spreken tijdens TEDxRotterdam 2019, zijn er artikelen over mij verschenen in onder andere het NRC en AD en heb ik mogen aanschuiven bij verschillende tv- en radioprogrogramma’s.

“Spreek uit het hart en je bereikt andere harten!”

Vragen over de mogelijkheden?